Taxi Touringcar Autoverhuur
TEL 0226 42 13 13
Of mail ons!

Over ons

De krant schreef in 2006 naar aanleiding van het 20 jarig bestaan van Taxi & Touringcarbedrijf Van Diepen dat veel mensen zijn opgegroeid met de taxibusjes van Van Diepen. Inderdaad, zo was het toen en zo is het nog steeds.

Inmiddels aangevuld met 5 touringcars zijn we een kleinschalig bedrijf met een persoonlijke benadering en een groep vaste chauffeurs. Indien u vaker bij ons boekt zult u regelmatig dezelfde gezichten zien en dezelfde stem aan de telefoon horen. Kortom een bedrijf waar ervaring een hoofdrol speelt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Om een goede kwaliteit na te streven, dient een touringcarbedrijf aan allerlei eisen te voldoen. Dit betekent dat onze chauffeurs beschikken over de vereiste diploma’s en tijdens uw reis gebonden zijn aan de wettelijke regels voor rij- en rusttijden. Naast de chauffeurs staan ook de voertuigen en het bedrijf zelf onder strenge controle van bijvoorbeeld de Rijksdienst voor Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen.